Sport BSO De Leilinde

Voor BSO De Leilinde werken we samen met Wasko Kinderopvang. Bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is dat méér dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag 'iets' aan toe. Dat 'iets' is de pedagogische kwaliteit. BSO De Leilinde sluit aan bij de pedagogische afspraken van Daltonschool De Leilinde. 

Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede 'thuis' gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving. Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht in de buitenschoolse opvang van Wasko. Op BSO-locatie de Leilinde werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit Doenkids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken.

Sport BSO De Leilinde

BSO De Leilinde is tevens een sport BSO. Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Plezier is voor ons belangrijkers dan winnen. De kinderen hebben elke dag de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportles van 15.30 -16.30 uur. De lessen worden gegeven door de pedagogisch medewerkers. 

Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen

Heeft u behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema's die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek Doen Kids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op 'unieke locaties' zoals de Natuur BSO's en Sport BSO's. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de site: www.wasko.nl. Ook zit de klantenservice van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. De klantenservice is bereikbaar via klantenservice@wasko.nl of 078 - 615 71 65